fbpx Skip to main content Skip to search

Иднина

истажување
Истражувања

Александар-АК како фирма има обврска да спроведува истражувања,  квартално и годишно со што би можеле да дадеме информации и веродостоен совет на нашите клиенти. Нашите истражувања ги опфаќаат сегментите на микро, малите, средните, и големите претпријатија во Македонија и регионот давајќи ви слика за вашата бизнис конкуренција.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ
вработување
Вработувња

Пронаоѓање на вработен од соништата е многу тешко, но тоа не го оспорува фактот да овозможиме услови и пријатна среднина за таков вработен да се изгради во Александар-АК. Нашата примарна цел е овозможување на сите услови кои вработените треба да ги имаат, одбирајќи ги највисоките стандарди. “Вработените се двигател на фимрата. Вработените Се фирмата.”

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ
цени
Цени

Пред формулирање на цените, тимот на Александар-АК детално го анализираше аутпутот кој клиентот го добива. Ние сакаме да ве увериме дека за вашите пари добивате максимално професионална услуга. Задоволстовто на нашите клиенти е водечки фактор во работата на Александар-АК. Видете го нашиот орентационен ценовник.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ
свет
Свет

Светки интересни настани кои би можеле да ве заинтересираат, анализи од светски консултантски куќи овозможени за Вас, преведени на македонски. Се надеваме дека ќе добиете информација која може ќе влијае на вашиот бизнис или само ќе ја задржиме вашата читателска желба за светските економски содржини.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ
берза
Берза

Берзата секогаш претставувала интересен начин на вложување на вашите финансии. Наши анализи и анализи на светските компании за тргувањето, неколку совети за тоа како да тргувате, тргување со девизи. Состојбата на светската берза, интересни статии за разликите во време и берзанските ,,крахови”.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ
успех
Успех

Тимот на Александар-АК би бил среќен ако разбуди страст и додаде енергија при вашето работење. Мотивацијата е  ,,лекот” за надминување на стресното динамично темпо. Прочитајте повеќе за успесните приказни на водечките корпорации во светот и станете наскоро и вие дел од нашата Успех статија.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ