Зачленете се бесплатно во информативниот блог на Сметководственото биро Александар-АК!

 

 

Почитувани  Александар-АК од 01.Април го воведува информативниот блог за сите заинтересирани правни и физички лица кои сакаат да бидат во тек со правните закони и случувањата во сметководството. 

Се што треба да направите е да ја пополните подолу наведената форма следејќи ги инструкциите за регистрација, отворете го вашиот инбох или спам и прифатете.

Бидете во постојан тек со законите, неинформираноста може да има сериозни последици во работењето на вашата компанија! Зачленете се бесплатно!

  • Зачлени се

  •