fbpx Skip to main content Skip to search


Контакт

Aleksandar – AK   Accounting Office

Бул. Видое Смилевски Бато 2/2-6

Телефон 02 2403 271 / 02 2403 270
Мобилен телефон 070 360 766
Факс: +389 02 2403 271
Е-пошта: info@aleksandarak.mk
Website: www.aleksandarak.mk

Втор Контакт

Aleksandar – AK   Accounting Office

Бул. Видое Смилевски Бато 2/2-6

Телефон 02 2403 271 / 02 2403 270
Мобилен телефон 070 360 766
Факс: +389 02 2403 271
Е-пошта: info@aleksandarak.mk

Website: www.aleksandarak.mk

Чувствувајте се слободно да ги контактирате нашите оператори во секое време, користете ја нашата контакт форма на нашата страна или еден од нашите контакт броеви. Да работиме заедно на вашата иднина.

Секогаш може да го посетите нашиот HQ,  имаме пријателски расположен персонал и чашка топло кафе.

За интернационални повици користете го  Телефонскиот Број: 0038970360766

ПРАТИ НИ ПОРАКА