fbpx Skip to main content Skip to search
Сметководство

Зошто да го одберете АЛЕКСАНДАР-АК

Ние ви го носиме најдоброто решение за растот и просперитетот на вашиот бизнис или вашите лични финансии. Со добро сметководството не можете да згрешите.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
интернационално книговодство

ИНТЕРНАЦИОНАЛНО ПОКРИВАЊЕ

Нашите специјализирани консултанти се прифатени ширум светот. Интернационалното знаење за економскиот систем ви гарантира единствена бизнис можност.

Персонално книговодство

ЛИЧНО СМЕТКОВОДСТВО

Личното сметководство е можност за малите фирми и идивидуите кои сакаат да ги максимизираат своите финансиски приходи.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ПОСТИГНЕТЕ МАКСИМУМ ОД ВАШИОТ ПОТЕНЦИЈАЛ БРЗО И ЛЕСНО 

Ние ќе го оптимизираме вашето време со грижа за вашето книговодство и административни услуги.

ОДБЕРИ СМЕТКОВОДСТВО

УСЛУГИ

Меѓународно сметководство

Покриваме повеќе од 14 земји ширум светот

Во повеќе од 14 земји во светот ја следиме легислативата на книговодственото работење овозможувајќи им координираност мајка-ќерка фирма на нашите меѓународни клиенти.

100% гаранција

Ние стоиме позади нашите услуги

24/7 часовната покриеност на нашите консултанти и експертското работење ви нуди 100%тна сигурност. Александар-АК во договорот за заштита на корисници: ги презема сите книговодствени грешки.

Архивирање на документи

Простор за вашите документи

Дигиталното архивирање е иднината. Ние ви овозможуваме експертиза на дигитално складирање на податоците, како и простор за архивирање на вашите документи.

Даночни консултации

Ви носиме врвна вредност

Ние разбираме колку е важна даночната организација во текот на цалта година. Нашата цел е да добиете колку што може повеќе, следејќи ги сите законски регулативи години наназад.

24/7 Достапни

Во секое време кога сме ви потребни

Достапни дење и ноќе, ние го разбираме темпото на вашиот бизнис и вашноста за права информација во право време. Само еден телефонски повик ве дели од нашиот тим за грижа на корисници.

Административни Услуги

Фокусирајте се на вашиот бизнис

Дозволете нашиот тим да се погрижи за вашата документација, договори, плати, пријави во сите сите институции… ние се грижиме за сите работи кои не се фокус на бизнисот.

ПОБАРАЈТЕ

ДА ВИ СЕ ЈАВИМЕ

За состанок или консултација побарајте да ви се јавиме. Внесете ги вашите информации во полињата и еден од нашите консултатни/ книговодители ќе ве контактира во помалку од 24 или пратете ни само e-mail.

  Сакам да ве контактирам за:

   ПОБАРАЈ ПОНУДА ЗА КНИГОВОДСТВО ПРЕКУ НАШИОТ КАЛКУЛАТОР

   За да добиете брза понуда за вашиот книговодствен трошок, пратете ни ги вашите информации преку пополнување на полињата на калкулаторот од вашата лева страна. Нашата фирма ќе ви ја достави  најдобрата понуда за вашиот бизнис во најкраток можен рок.

   побарај понуда за книговодство

   Високиот професионализам, експертизата и деноноќната поддршка на нашите клиенти се единствениот модел со кој Александар -АК работи.

   Мирјана Качаковска
   Генерален Директор
   • knigovodstvo
   • knigovodstvo
   • knigovodstvo
   • knigovodstvo
   • knigovodstvo