fbpx Skip to main content Skip to search

Услуги

книговодство
Книговодство

Професионален сметководствен тим, со глобална услуга ќе ви донесе висока и експертска услуга. Ние правиме се: чување на ,,книги”, архивирање, книговодство, даночно консултирање.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ
даночни консултации
Даночни консултации

Овозможува ажурираност со најновите закони,ние се грижиме за вашиот бизнис овозможувајки врвни консултации и менаџирање на вашите даноци. ,,Ние сме со вас каде што сме ви потребни

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ
пресметка на плати
Пресметка на плати

Не  грижете се за вашите вработени, ние се грижиме за вашите мирни соништа овозможувајки ја потребната документација и навремена исплата на нивните плати како и менаџирање на нивната плата.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ
книговодство
Отворање фирми

Сакате да започнете сопствен бизнис? Целосна припрема на докумнети и нивно спроведување до државните институции. Вашата фирма ќе ви биде активна за помалку од 24 часа.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ
документациско архивирање
Архивирање на податоци

Немате доволно простор за вашите документи? Ние ви овозмошуваме дигитализација или физичко сместување на вашите документи, следејќи ги сите потребни регулативи.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ
административни услуги
Административни услуги

Ние водиме грижа за се: фактурирање, архивирање, документација итн. Вие можете да ни ,,фрлите се” и ние тоа ќе го средиме. ,,Приклучете ни се и дозволете да ја градиме иднината заедно”.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕКЕ