fbpx Skip to main content Skip to search

Ценовник

Прифатливи цени за секов тип на комапанија

Ние ви нудиме прифатливи цени поделени во три пакети. Цените дадени во ценовникот се ориентациони. За секоја фирма се приготвува посебна понуда за која ќе терба да не контактирате. Ние ќе ви пратиме бесплатна анализа за вашата моментална состојба на фирмата и колку би чинело нашиот тим да бидеме задолжен за вашето книговодство. Контактирајте не ќе бидеме среќни доколку нашиот бесплатен совет ви помогне.

Микро Претпријатија

ден2000
месец
 • Административна работа (2часа)
 • Даночна Пресметка
 • Консалтинг
 • 10-20 Фактури месечно
 • 2-4 вработени
 • Контактирај не

Мали Претпријатија

ден6000
месец
 • Административна работа (15часа)
 • Даночна Пресметка
 • 24/7 Консалтинг
 • 45-100 Фактури месечно
 • 5-10 вработени
 • Контактирај не

Средни Претпријатија

ден12000
месец
 • Административна работа(неограничена)
 • Даночна Пресметка/Девизно работење
 • 24/7 Консалтинг
 • 100-300 Фактури месечно
 • 5-20 вработени
 • Контактирај не