Според разговорите со бизнис заедницата, секогаш се појавуваат прашањата што е работа на книговодствето, а што не. Книговодителите често се оградуваат од оддредени активности и ги префрлаат како обврска на компанијата. Голем процент од бизнис секторот кој користи услуги од аутсорсирано книговодствено биро се чувствува дека користи банкарска услуга или услуга од финансиска институција, а НЕ партнер во бизнисот. 

Поради овие програми кои се јавуваат, ние сакаме да ви ја презентираме Umbrella програмата и да ви ги претставиме бенефитите кои ги уживаат нашите клиенти скоро 20 години. 

Вредности на Umbrella програмата се заштита од финансиските грешки кои може да го чинат вашиот бизнис богатство.

1.Недоволната информираност на вашиот книговодител, директно влијае на вашиот бизнис. Александар-АК е ваш бизнис партнер кој ја цени вашата компанија како да е своја!

Дозволи ни да ја заштитиме твојата компанија! – За тоа не плаќаш

2.Клиентите на Александар-АК добиваат максимална заштита! Нашите договори не се фокусирани на затезни камати и прогресивно растечќи цени на нашата услуга, туку сите можности за контактирање и по работно време, континуирана едукација која е потребна за правилно водење на вашиот бизнис

Работењето на вашиот бизнис ни е од значителна важност! Затоа што истиот ни ги овозможува платите и нас!

3. Финансиските контроли се постојани во текот на работата на една компанија, нашите знаење и ресурси се и ваши! Ние стоиме позади секоја активност на вашата компанија, затоа што сме сигурни во вашата и нашата работа. Нашата стручност и технолошки решенија го намалуваат процентот на грешка до минимум, гарантирајќи ви книговодствена сигурност, што е и сигурен темел на вашата компанија

Александар-АК е рамо до рамо со вашиот бизнис при финансиските контроли!

Приклучи се кон повеќе од 300 клиенти и уживај во финансиската заштита која ја заслужуваш! Побарај нè веднаш на +389 02 2403 271 или +389 70 360 766!