КОЛКУ ЧИНИ ВАШЕТО СМЕТКОВОДСТВО ?

    За да добиете брза понуда за вашиот книговодствен трошок, пратете ни ги вашите информации преку пополнување на полињата на калкулаторот од вашата лева страна. Нашата фирма ќе ви ја достави  најдобрата понуда за вашиот бизнис во најкраток можен рок.

    За Александар-АК

    Александар-АК сметководственото биро е основано во 1999 година. Повеќе од 21 година секојдневно опслужуваме повеќе од 350 компании, локални и интернационални. Мисијата на нашата компанија е да изградиме цврста бизнис врска со секој од клиентите која ќе се потпира на сигурност и доверба. Високата експертиза е гаранцијата позади нашата работа. Таа помагаат во градењето на довербата. Задоволните клиенти ни се единствена цел, па затоа како компанија инвестираме секојдневно во дигитализација која ја зголемува нашата ефикаснот и навремена достпаност на информацијата до нашите клиентите. 

    Вашиот бизнис ни е еднакво важен како и нашиот.