БиН ДИЗАЈН – Успешна Македонска Бизнис Приказна

Секојдневно ги следиме успешните искуства на познатите светски бизнисмени кои не опкружуваат на социјалните мрежи и телевизијата. За промена, ние како сметководствено биро решивме да споделиме една успешна приказна од нашиот клиент БиН ДИЗАЈН кој бележи значителен раст во гипсарската идустрија прераснувајки во голема компанија со високи светски стандарди.