Сакаш да ја започнеш својата кариера како сметководител? Во потрага си по работна можност во стабилна компанија во која имаш можност за раст? На вистинското место си!  Сметководственото биро Александар-АК од Скопје има искуство од 25 години, со постојани предизвици…