Добредојдовте на официјалниот веб сајт на Александар-АК. Ние сме книговодствено биро, кое отсега, па натаму, на интерактивен начин ќе ве едуцира и запознава со важноста на финасиите во растот на еден бизнис. Во ова модерно време, кога се’ поголем број…